halllrighhht!

4078101202_ab9da2ec4b_b

My new, dark and handsome toy. I know I’ve dissed you before, so forgive me. As form of repentance I will skip lunch and dinner until next year, because all my food money has been spent on you.

I keep having this urge to stick my eye through a phantom viewfinder. Nasib baik tak terlekat kornea kat LCD screen. Ada sedikit shutter lag, less than any compacts I’ve seen (except the DLux4, of course), but it’s a compact, right? Ini adalah komplen2 manusia yang sudah terlalu lama pakai DSLR dan tak ada kamera kecik. I wonder how my photo-taking habits will change with the new camera. 1cm macro siut. Habis la lepas ni semua gambar yang aku amek ialah macro shot. Macro shot dari pelbagai angle. Macro shot gambar selipar, macro shot gambar kunci kereta, macro shot gambar cawan, macro shot gambar telinga kucing.

4077344889_a18d26d79b_b

Hmmm my laptop can’t read the free 4GB SDHC card. Is it because it’s free, or my antiquated (but hardworking, has served and will continue to serve me excellently, long-suffering, pretty etc etc) laptop can’t read SDHC? Will test theory later. The normal 2GB SD card is working fine.

Default casing free tu adalah buruk. Nanti kaya sikit nak cari casing yang lebih cool dan bergaya. Nanti kaya sikit lagi mungkin boleh angkat external wide angle lens itu (muahahahaha woi apakah pointnya kau beli compact kalau nak kena pikir pasal lens jugak).

Excited excited excited. Nak amek2 gambar lagi tapi bateri tengah charge. Jadi aku akan cuba untuk tido di dalam perasaan excited ini.

Macam dah ramai kawan2 yang ada camera sama ni (hehe). Kita buat kelab jom! Aktiviti kelab ini ialah mengambil banyak2 gambar macro shot!

Advertisements
This entry was posted in always random and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to halllrighhht!

  1. amin says:

    wahahaha! tima kasih kerana membuat saya terjebak juga.. :D

  2. mimo says:

    hahahahaha! saya memang suka menterjebakkan orang. mari mengambil gambar2 macro shot!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s